Ruimte verhuur

Onze ruimtes:

Onze heerlijke en sfeervolle ingerichte studio is gelegen aan de oostelijke rand van Eindhoven, tegen de landerijen (en wandelroutes) van de kleine Dommel en vlakbij de snelweg Helmond-Eindhoven. Tegelijk is deze toch ook heel centraal gelegen, vanuit het centrum volg je het spoor en ben je er zo. Studio Worldyoga ligt aan een straat met aan weerszijde met mooie oude eiken langs het spoor, en we hebben ook een eigen fijne studiotuin beschut onder deze bomen.

De ruimtes (ongeveer 45 en 75 m2 groot) zijn geschikt voor yogalessen, Pilatuslessen, het geven van yogamassages, maar zeker ook voor vergaderingen, opleidingen zowel praktijk gericht als theoretisch, en uiteraard voor nog veel meer. Wil je niet in een strakke witte of saaie ruimte zonder verbeeldingskracht jouw bijeenkomst(en) regelen, maar een mooie en warme sfeer om je heen hebben, kom dan zeker eens bij ons langs voor een kop thee, om onze ruimten te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

We kunnen altijd van te voren stoelen en tafels plaatsen of sfeeropstellingen, wanneer deze gewenst zijn.

Aangezien er meerdere manieren van verhuur mogelijk zijn, bepalen we samen met jou, op je wensen afgestemd, de kosten.

Uiteraard kun je gewoon een dagdeel of dag een van onze, of beide ruimtes huren. Ook is het mogelijk op regelmatige basis, bijvoorbeeld wekelijks een dagdeel.

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om extra verzorging bij je activiteit te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgde lunch, yoga of meditatiemomenten.

Wil je graag een van onze ruimten huren (of de gehele studio), of met ons de mogelijkheden bespreken, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

We denken graag met je mee.

 

Meer informatie of heb je nog vragen? Stuur een mail naar: mailme@worldyoga.eu