Beginnen met Yoga

Iedereen kan met yoga starten, dus voel je welkom en kom gerust eens een proefles volgen. Wij verzorgen lessen in verschillende vormen en combineren ook de verschillende stijlen in enkele van onze lessen.

Het beste is om gewoon een les uit te proberen, zo kom je er het beste achter wat bij je past. Volg je een proefles, wees gerust, meestal ben je de enige die voor een proefles komt, maar er zijn zeker nooit meer dan 2 nieuwe mensen per keer, dus de extra aandacht is verzekerd.

We kiezen ervoor om geen aparte lessen voor beginners te verzorgen. Wel geven we je extra aandacht zodat je leert van je eigen kunnen uit te gaan, en van daaruit verder te groeien. Het is namelijk erg fijn om in een gewone les te starten. Dit is erg stimulerend doordat je door de flow van een les meegenomen wordt. Belangrijk is wel dat je altijd voor een proefles aangeeft of je fysieke klachten hebt, of zwanger bent (ook als je nog maar pril zwanger bent!!) zodat we je hier goed bij kunnen begeleiden.

Trek makkelijk zittende en rekbare kleding aan en neem iets warms mee voor de eindontspanning (sokken en een trui of id). Matjes en verschillende props zijn natuurlijk in onze studio aanwezig voor de proefles.

Geïnteresseerd en wil je een proefles komen doen in onze fijne studio? 
Stuur dan een mailtje naar mailme@worldyoga.eu
Zodat je verzekert kunt zijn van een plekje in de les. Voel je welkom en hopelijk tot binnenkort!